AKTUALITÁSOK

Április 2-i teljes program a Városháza parkban

2015.04.01. 07:21

A Főváros és a Szabad Tér Szinház segítségével a Városháza parkban (Bp.V. Madách tér) megrendezésre kerülő jótékonysági sütivásár teljes programja az alábbiak szerint alakul:

 

12:30 kor, több fővárosi helyszín mellett itt is lesz „Fleshmob” előadás. Elénekelésre kerül  a Fekete Tímea és Hajdú Zsuzsanna által írt és Schrott Péter által megzenésített  "Angyalokkal játszó" című autizmusról szóló dal. Tekintség meg a youtubon:

https://www.youtube.com/watch?v=Hb1a46rTOMM

További események a sütivásár mellett:

 -          A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) részéről három fő szakmai munkatárs (Erdei Máté, Tóth Gábor és Surányi Róbert) vesz részt az eseményen az FSZK  projektjét népszerűsítő információkkal, szóróanyaggal, valamint szemléletformáló játékokkal. (12-15 óráig)

Vendégünk lesz továbbá:

 -Autisták Oszágos Szövetségének elnöke Kővári Edit ill. munkatársai (12:30-13:30)

-AURA AutistákatTámogató Közhasznú Egyesület elnöke Vadasné Tóth Mária ill. képviselője(12 órától )

-Mozaik Egyesület elnöke Kapitány Imola és Dénesné Spitzer Éva munkavállalási tanácsadó.(12-13:30-ig)

-INOKA Alapítvány elnöke Nagy Alíz

-SOFI BP. XVIII. kerületi speciális általános iskola gyógypedagógusa Magyar Gabriella 12 órától.

 A helyszínen a szórólapokkal, kiadványokkal várják az aktivisták és szakemberek a járókelőket és a média képviselőit. Az Alapítvány önkéntesei a járókelőknek a Városliget Café & Bár és a Zilah Kávéház-Krisztina cukrászat által felajánlott süteményeket árulják.

 Rossz idő esetén a sátor alatt  várjuk a jó időt.

 Mindenkit szeretettel várunk egy baráti beszélgetésre.

 

Üdvözlettel


Budapesti Patrónus Alapítvány

Az autizmussal élők támogatott életviteléért

06-30-552-6948

 

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, hogy neve és e-mail címe megadásával iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail:
Kis hírek
2016.11.17. 12:56

Alapítványunk gyógypedagógiai szakemberek segítségével elkészítette az  "ÚJ dimenziók" a felnőtt autizmus közösségi ellátásában elnevezésú új programtervezetét, ami megvalósításához támogatókat keres és nyilvános vitára bocsát. Részletesebb leírás a támogatott életvitel fülben olvasható.


2016.09.02. 09:03

Köszönet támogatóinknak!

Az elmúlt évek sikeresen egyéni fejlesztéseken alapuló programjaink  megvalósítását elsősorban a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) pályázatain elnyert támogatásnak és többi támogatónknak köszönhetjük (FKF Zrt. Főváros XVIII. kerületi Önkormányzat, Fővárosi Csatornázási Művek, FŐTÁV Zrt. Főkert Zrt. MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, Zilah Kávéház, BVK Holding ZRT.; Szekundáns Kft.; FTSZV Kft.; Pala 11 bt. és/vagy ezek munkahelyi kollektíváinak és más magánszemélyeknek. Támogatásukra a jövőben is számítunk.


2015.06.16. 10:38

Az Alapítvány elkészítette a 2015-2016 évre szóló új programját, ami a

„Autlevél és portfólió”

Autizmus specifikus családsegítő szolgáltatás, egyéni fejlesztés, autizmussal élő fiatal felnőttek és családjaik részére- címet kapta. A program végrehatásához pályázati forrásokat és támogatókat keresünk. Várhatóan 2015. szeptember 1-től indul. További részleteket írunk majd aktuális híreink között.


2015.05.31. 14:20

JELENTKEZÉS! 2015-2016 évben reméljük folytatódhat a Rajmond klub autizmussal élő fiataljainak egyéni fejlesztése. Az aktualitások között olvasható a programról. Bízunk benne, hogy 2015 szeptemberétől újabb 2 iskolából kikerült fiatal kerülhet be a programba. Kérjük, hogy akit érdekel jelentkezzen az Alapítványunknál: 06-30-552-6948.


2015.03.16. 08:23

2014 évben támogatóink voltak:

MOHAnet Mobilsystems, Integrált Mobil alkalmazások; Városliget Café & Bár, BVK Holding ZRT.; Fővárosi Csatornázási Művek; Szekundáns Kft.; FŐKERT Zrt.; FKF Zrt.; Budapesti TÁVHŐ Zrt.; FTSZV Kft.; és/vagy munkahelyi kollektívái; Budapest, XVIII. kerületi Önkormányzat; FSZK Nonprofit Kft.

Köszönjük támogatásukat az auizmussal élő és családjaik nevében.


Támogatóink:

Budapest, 18. kerület Önkormányzata
Budapest, 18. kerület Önkormányzata

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)
Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)

A Budapesti Patrónus (közhasznú) Alapítvány egy 1992-ben létrehozott közhasznú civil szervezet,
amely az autizmussal élő személyek és az őket nevelő családok, fejlesztő, gondozó intézmények támogatására, megsegítésére alakult.