Áprilisi Rajmond klub

2016.04.05. 09:54

Meghívó

2016.04.08-án, pénteken, 16 órai kezdettel ismét Rajmond klubot tartunk. A fiataloknak folytatódik a főzési tanfolyam Magyar Gabriella gyógypedagógus vezetésével, a szülőket Németh Krisztina szakpszichológus várja.

Helyszín: Budapest, XVIII. Kondor Béla sétány 15. (SOFI Iskola). Bejárat a Havanna u. 54. számú házzal szemben, a Havanna utca felől.

Téma:

Az autizmust magyarázó pszichológiai elméletek (mentalizáció, részletfókuszú információfeldolgozás, végrehajtó működések, kontextusvakság) és megértésük szerepe a család életében.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat