Júniusi Rajmond klub rendezvény

2016.05.30. 21:47
Kedves Érdeklődők és Levelező Lista Tagok!

2016.06.03-án, pénteken 16 órától ismét Rajmond klub foglalkozást tartunk a SOFI-ban. A fiataloknak folytatódik a főzési tanfolyam a szülőket Németh Krisztina szakpszichológus várja.

Helyszín: Budapest, XVIII. Kondor Béla Sétány 15. (SOFI Iskola). Bejárat a Havanna u. 54. számú házzal szemben a Havanna utca felől.

Németh Krisztina előadásának témája:

1.         A stressz csökkentésének lehetőségei

Mindenkit szeretettel várunk.

Üdvözlettel

Gulyás Tibor
06-30-552-6948

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat