Rajmond klub és sportválasztó rendezvény

2016.09.15. 09:18

Szeptember 23-án, pénteken, 16 órától ismét  külső helyszínen tartjuk a Rajmond klub rendezvényünket. Mindenkit szerettel várunk egy városligeti sportos történelmi sétára.

Szeptember 24-éna XVIII. kerületi önkormányzat "Sportízelítő18" címmel, 10-18 óra között nagy sportágválasztó rendezvényt tart a Bókay kertben, amire szintén mindenkit szeretettel várunk.

Részletek itt olvashatók...

23-i részletes program:  - Találkozás a Milleneumi emlékmű talapzatánál a Hét vezér lovasszobra előtt, 16 órakor

-  Királyszobrok megtekintése

-  A tér épületeinek bemutatása

-  Séta a Városligetben (Csónakázó tó, Vajdahunyad vára, Király domb, Széchenyi fürdő)

-  Gyógyvíz fogyasztás

Mindenki kényelmes cipőben, (eső esetén esernyővel, vagy esőkabátban)  jöjjön mert 2-3 km-es sétára kell számítani.

A 24-i program az alábbi plakáton látható:

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat