Meghívó Rajmond Klubra

2016.11.07. 10:16
November 11-én 16 órától 18 óráig a SOFI-ban (Budapest, XVIII. Kondor Béla sétány 15.) Rajmond klub rendezvényt tartunk autizmussal élő felnőtt fiatalok és családtagjaik számára. A fiataloknak Dr. Pintér Márta tart előadást az egészséges életmódról, majd ismerkedés Macsadi Dóra gyógytornásszal, aki játékos sportfoglalkozást vezet. Öltözzetek sportosan. Meleg zoknit vagy tornacípőt hozzatok magatokkal.
A szülők vendége Dózsa Lilla autizmus alapszakon végzett gyógypedagógus lesz, aki egyetemi tanulmányairól és felnőtt autizmussal élőkkel kapcsolatos tapasztalatairól beszél.
Mindenkit szeretettel várunk.

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat