Meghívó "Rajmondnap 2016" című rendezvényünkre

2016.11.17. 12:37

Kedves Látogatók!

A Fogyatékkal Élő Emberek Nemzetközi Világnapja alkalmából 2016. december 2-án, pénteken Alapítványunk ”Rajmondnap 2016” címmel  egy tanácskozást szervez a XVIII. kerületi Kondor Béla Közösségi Házban a felnőttkori autizmus közösségi ellátásáról, amire ezúton szeretettel hívunk minden érdeklődőt, a csatolt meghívó szerint. Kérjük részvételi szándékukat előre jelezzék.

Budapesti Patrónus Alapítvány
Az autizmussal élők támogatott életviteléért

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat