Meghívó Rajmond klubra.

2017.01.07. 15:58
Meghívó

A 2017-es évben mindenkinek boldog, sikeres új évet és erőt, kitartást kívánunk.

Január 13-án pénteken, 16 órától  a SOFI-ban (Bp. XVIII. Kondor Béla sétány 15.) ismét Rajmond klub rendezvényt tartunk autizmussal érintett felnőtt fiatal klubtagjainknak és szülőknek.
Szülők vendége többek által ismert, Alapítványunknál évek óta foglalkoztatott Zuborné Magyar Andrea gyógypedagógus lesz.
Előadásának témája: Felnőtt autizmussal élők önálló életre nevelése a családban. Tapasztalataim.
A fiataloknak Macsádi Dóra gyógytornász tart játékos sportfoglalkozást a tornateremben. Belépés tornacipőben.
Elméleti téma: az egészséges életmód.
Klubfoglalkozást vezeti: Dózsa Lilla gyógypedagógus.

Mindenkit szeretettel várunk.

2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat