AKTUALITÁSOK

Rajmond klub rendezvény a Suhanj Fitness edzőtermében

2018.01.18. 21:27
Kedves klubtagok!
 
Január 26-án, pénteken, 16 órától tartjuk következő Rajmond klub rendezvényünket, amikor a Suhanj Fitness klub edzőtermében látogatunk, ami a főváros egyik első akadálymentesitett edző terme.
 
Folytatás...
Az edzőterem címe: Budapest, XIII. kerület Tátra u. 6. szám.
A Margit híd pesti hídfőjétől ill. a Jászai Mari tértől nem messze található. Megközelíthető A Nyugati tértől Buda felé egy  villamos megállóra.
 
 
Hozzatok magatokkal tornacipőt és tréning ruhát és törülközőt.
 
Az eseményen Mácsadi Dóra és Welker (Dózsa) Lilla lesz segítségetekre és ott lesznek a Margitszigeti sétán már megismert egyetemista segítők közül is többen Gulyás Blnaka vezetésével, hogy megismertessék veletek az edzőtermet és segítsenek nektek a szórakozásban erősödésben. Ki lehet majd próbálni az edzőteremben zokat az eszközöket és gépeket amivel növelhető az állóképesség és az edzettség.
 
Belépő várhatóan maximum 900,- forint személyenként, esetleg csoportkedvezményt is kapunk. 
 
A lehetőségekről többet lehet megtudni a www.suhanjfitness.hu honlapról.
 
Hozzátartozóknak is módja lesz megtekinteni az edzőtermet. Amíg a fiatalok edzenek a 2018 évi pályázati lehetőségekről Gulyás Tibor tart tájékoztatást ill. megbeszéljük a 2018-2019 évi program tervet egy közeli kávézóban, a Dunapark Kávézó és étteremben (Pozsonyi út 38.).
 
A parkolás a környező utcákban díjköteles.
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
Legyetek pontosak!
 

Budapesti Patrónus Alapítvány

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, hogy neve és e-mail címe megadásával iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail:
Kis hírek
2022.01.25. 14:35

Megalakult az AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekér,t öt cicil szervezet által. Címe:1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 131. E-mail: autlaksz@gmail.com. Autistákat


2021.10.05. 10:15

2021.szeptember 24-én megalakult 5 civil szervezet részvételével a Budapesten és környékén működő AUTLAKSZ Lakhatási Szövetség az Autista Emberekért. A Szövetség további tagokat, pártoló tagokat és támogatókat keres. Érdeklődni a gulyas_tibor@t-online.hu címen lehet.


2019.11.28. 12:28

Kedves Rajmond Klub Tagok!

 

2019.11.28-án 15 óra 45 perctől újra lesz sportfoglalkozás. Helyszín: Suhanj Alapítvány edzőterme. Budapest, XIII. Tátra u. 6.


2018.10.25. 10:57

Alapítványunk  3 millió forint támogatást nyert a FOF2018 jelű Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma  által kiírt pályázaton. Az új programunk címe: A Család mint "Intézmény" - Felnőtt autizmussal élő fiatalok felkészítése az önálló életre. A programban 10 család vesz részt.


2016.11.17. 12:56

Alapítványunk gyógypedagógiai szakemberek segítségével elkészítette az  "ÚJ dimenziók" a felnőtt autizmus közösségi ellátásában elnevezésú új programtervezetét, ami megvalósításához támogatókat keres és nyilvános vitára bocsát. Részletesebb leírás a támogatott életvitel fülben olvasható.


Támogatóink:

Budapest, 18. kerület Önkormányzata
Budapest, 18. kerület Önkormányzata

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)
Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Kh. Nonprofit Kft.(FSZK)

A Budapesti Patrónus (közhasznú) Alapítvány egy 1992-ben létrehozott közhasznú civil szervezet,
amely az autizmussal élő személyek és az őket nevelő családok, fejlesztő, gondozó intézmények támogatására, megsegítésére alakult.